Onderstaande informatie is geplaatst op verzoek van Huurdersvereniging Noord-Limburg.

HUURDERS HEBBEN RECHT VAN SPREKEN!
Wie zijn wij?
De Huurdersvereniging Noord-Limburg is de wettelijke belangenbehartiger voor de huurders van woningcorporatie Wonen Limburg c.q. Wonen Limburg Accent in de drie gemeenten, Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas. De vereniging bestaat sinds mei 1998 en zij vertegenwoordigt collectief ruimschoots 12.000 huurders in haar werkgebied. De vereniging is ook de volwaardige overlegpartner tijdens de gemeentelijke prestatieafspraken binnen de eerdergenoemde drie gemeenten. Kijk voor meer informatie op onze website: www.hv-nl.nl of Facebook.

De leden, het hoogste orgaan binnen een verenigingsvorm
Om sterk te staan is het belangrijk dat de vereniging een groot aantal leden heeft om te kunnen spreken van een representatieve achterban. Word lid als jij vind dat jij als huurder recht van spreken hebt en als je leefomgeving, je woongenot en de hoogte van de maandelijkse huurprijs, belangrijke onderwerpen voor je zijn…
Je kunt lid worden voor € 6,00 per jaar en je kunt je aanmelden via onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Vrijwilligers
Alle vrijwilligers van de Huurdersvereniging Noord-Limburg, dus ook het bestuur, voeren op vrijwillige basis hun werkzaamheden uit. Dit doen zij elke week weer met hart en ziel, vastberadenheid en naar eer en geweten en bovenal in het belang van de huurders in hun werkgebied. Mocht je actief als vrijwilliger voor de vereniging aan de slag willen gaan, laat het dan even weten. De koffie/thee staat voor je klaar.

Locatie en openingstijden
Wij zijn te vinden in Venray, in het kantorencomplex ‘De Clockert’ aan de Bergweg 4 (Kamer 31 op de eerste etage) en zijn iedere dinsdag- en donderdagochtend van 09:00 – 12:00 uur geopend (m.u.v. zon- en feestdagen). Graag wel even vooraf een afspraak maken via 0478-584502 of via info@hv-nl.nl.

Wellicht tot ziens,
het bestuur van de Huurdersvereniging Noord-Limburg