Kalender

Eindelijk! De deur van het Huis van de Wijk mag vanaf 2 juni weer open! Wel onder een aantal voorwaarden en spelregels, maar het is toch alvast een begin.

Nieuwe openingstijden

De ochtend is voorlopig opgesplitst in twee delen:
• 9.00 – 10.30 uur en
• 10.45 – 12.15 uur

Vanwege de voorgeschreven afstand mag er namelijk maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk binnen. Het zal even zoeken worden naar de beste manier om hiermee om te gaan, maar we vertrouwen erop dat we er samen uitkomen. Kijk ook even op de Huiskamerpagina om een indruk te krijgen van de spelregels.

Voor alle andere ontmoetingsactiviteiten moeten we helaas nog even geduld hebben: de Handwerkclub, de bak- en kookactiviteiten, het Digitaal Café, de fijne dinsdagmiddagen met Club 63 en de Kom-op-de-Soep-zondagen. We gaan de ervaringen de komende tijd gebruiken om ons goed voor te bereiden op volgende stappen. Blijft u graag op de hoogte? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief.

Er is één uitzondering en dat is het jeu de boulen. Dat gaat vanaf vrijdag 12 juni weer van start in het Meulenveldpark, wel alleen als het droog weer is én uiteraard met inachtneming van de maatregelen. Kijk ook even op de Jeu de Boules-pagina.

Heeft u behoefte aan een luisterend oor of hulp nodig? Neem dan contact op met de vrijwilligers van VoorMekaar. De gegevens zijn hier te vinden.

Heeft u vragen, tips of opmerkingen, mail dan naar samendoen@norbertuswijk.nl

Klik op onderstaande afbeelding om de Wat-wel-kan-kaart te bekijken.

De ‘Wat-wel-kan-kaart’