Kom-op-de-Soep

Wat is ‘Kom-op-de-soep-én-in-beweging’?

Deze activiteit is vooral bedoeld voor iedereen die, juist op die lege zondag, behoefte heeft aan gezelschap en dan graag iets leuks wil doen. Gezellig samenzijn en een laagdrempelig beweegprogramma kunnen de dag weer meer glans geven. De soep is het smaakvolle ’toetje’ als beloning na lichamelijke en geestelijke inzet.
OPROEPJE:
Momenteel zijn we op zoek naar nog enkele mensen die af en toe ook een grote pan soep willen maken. Onkosten worden vergoed.
Daarnaast zoeken we iemand die de beweegactiviteit wil begeleiden. Klik hier voor het oproepje van Wendy.
Neem bij vragen of interesse contact op met Liesbeth Arts via komopdesoep@norbertuswijk.nl

Wanneer en waar?
Kom-op-de-soep-en-in-beweging is elke zondag van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Huis van de Wijk, Gebr. van Doornelaan 25.

Ervaring leert dat door mee te doen, deelnemers meer zin in het leven krijgen en ook lichamelijk vooruitgang boeken. Ook u bent welkom en neem gerust een vriend(in) of  buur mee: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. U betaalt slechts € 2,00 voor de kom heerlijke verse soep. (En eventueel een vrijwillige bijdrage voor de koffie.)
Bent u minder goed ter been en heeft u vervoer nodig om deze activiteit bij te wonen? Neem dan even contact op met VoorMekaar:  06 – 2661 6487

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Liesbeth is contactpersoon en bereikbaar via komopdesoep@norbertuswijk.nl.

Kom-op-de-soep is een initiatief in samenwerking met Naoberzorgpunt Nederland.