Kom-op-de-Soep

Wat is ‘Kom-op-de-soep-én-in-beweging’?

Deze activiteit is vooral bedoeld voor iedereen die, juist op die lege zondag, behoefte heeft aan gezelschap en dan graag iets leuks wil doen. Gezellig samenzijn en (als het kan) een laagdrempelig beweegprogramma kunnen de dag weer meer glans geven. De soep is het smaakvolle ’toetje’ als beloning na lichamelijke en geestelijke inzet.

Let op: Vanwege de coronamaatregelen is er tijdelijk geen Kom op de Soep. De vrijwilligers doen hun best om de gebruikelijke bezoekers (indien gewenst) op zondag Soep op de Stoep te brengen: een lekker soepje én een praatje aan de deur. Voor de soep wordt een kleine vergoeding gevraagd. Aanmelden is nodig en kan rechtstreeks of via VoorMekaar.

Wanneer en waar?
Kom-op-de-soep-en-in-beweging is normaal gesproken elke zondag van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Huis van de Wijk, Gebr. van Doornelaan 25.

Ervaring leert dat door mee te doen, deelnemers meer zin in het leven krijgen en ook lichamelijk vooruitgang boeken. Ook u bent welkom en neem gerust een vriend(in) of  buur mee: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. U betaalt slechts € 2,00 voor de kom heerlijke verse soep. (En eventueel een vrijwillige bijdrage voor de koffie.)
Bent u minder goed ter been en heeft u vervoer nodig om deze activiteit bij te wonen? Neem dan even contact op met VoorMekaar:  06 – 2661 6487

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Liesbeth is contactpersoon en bereikbaar via komopdesoep@norbertuswijk.nl.

Kom-op-de-soep is een initiatief in samenwerking met Naoberzorgpunt Nederland.