Toertocht

Op 1 juni stond een samenvatting van het volgende bericht van Piet Berden in de NorbertusNieuwsbrief:

Lijkt met maar, of is het zo?

Ik krijg de indruk dat er steeds meer motorrijders in onze Norbertuswijk wonen, mannen en vrouwen die voor hun plezier motorrijden. M/V die voor hun plezier soms lang, dan weer korte toertochtjes maken om zo het vrije gevoel van motorrijden te ervaren. Ik zie ook diverse soorten rijders, racers en mensen die het liever wat rustiger aan doen. Ik zie diverse merken, BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki, KTM, Harley Davidson en nog veel meer.

En ik dacht, hoe leuk zou het zijn om samen een keertje een mooie toertocht te maken en een Norbertus Toertocht te organiseren, gewoon omdat het leuk is, om eens kennis te maken en onze passie voor motoren te delen. Ik dacht daarbij aan het najaar, ergens in september of zo, met alleen motorrijders uit onze Norbertuswijk.

Verzamelen en opstellen voor de Twister, een paar afspraken maken over hoe en wat en dan gewoon een dagje toeren, natuurlijk met of zonder duopassagier.

Maar laat ik me eerst even voorstellen: ik ben Piet Berden en ik rij een BMW R80GS (1993): ruim 180.000 km op de teller. Ik ben een rustige rijder, maak veel routes voor onze motorclub (MTC de Melderse) en ik woon in de Emmastraat.

Heb je interesse om mee te rijden of om mee te organiseren, neem dan even contact met me op. Dat kan via berden@wxs.nl maar liever nog per telefoon: 065145072

Groet en hopelijk tot ziens, Piet”